Jäsenkirje 13/2015 ja kutsu sääntömääräiseen syyskokoukseen

13.10.2015

Talouden ja politiikan syksy etenee. Tuloskauden keskellä Taloustoimittajien vieraaksi on tulossa mielenkiintoisia puhujavieraita: syyskokouksessa paikalle saapuu juuri työ- ja elinkeinoministeriön kansliapäällikön virasta jäänyt Erkki Virtanen, jolla on nyt mahdollisuus puhua aiempaa vapaammin taloustoimittajille.

Sitä ennen, perjantaina 23.10. yhdistyksen puhujavieraaksi saapuu Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö.

Molempien tapahtumien ilmoittautuminen alkaa tänään. Lisätietoja on tämän viestin alapuolella. Syyskokouksen virallinen kokouskutsu ja esityslista ovat viestin liitteinä. Lisäksi alla on tietoa vuoden muista tapahtumista.

Viimeisenä muistutuksena niille, jotka eivät ole aiemmin yhteystietojaan Taloustoimittajien jäsenmatrikkeliin päivittäneet. Vielä tämä viikko on aikaa käydä taloustoimittajat.fi-sivullamme käydä tekemässä mahdolliset muutokset. Mikäli salasana on unohtunut, sen löytää täältä:  http://www.taloustoimittajat.fi/fi/salasanan-palautus/

 

Parhain terveisin,
Taloustoimittajat ry:n johtokunta

 

1. Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö Taloustoimittajien puhujavieraana perjantaina 23.10. kello 13 Hotelli Kämpissä

Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö tulee Taloustoimittajien vieraaksi perjantaina 23. lokakuuta kello 13 puhumaan ajankohtaisista tilanteesta. Tilaisuus järjestetään Hotelli Kämpin Paavo Nurmi -kabinetissa. Ilmoittautumiset sähköpostilla taloustoimittajat@gmail.com-osoitteeseen viimeistään perjantaina 16. lokakuuta kello 15 mennessä. Ilmoittautumiseen oma nimi, media ja mahdolliset ruokavaliotoiveet.

 

2. Sääntömääräinen syyskokous keskiviikkona 28. lokakuuta kello 17.30 Hotelli Kämpissa – puhujavieraana Erkki Virtanen

 

Taloustoimittajien sääntömääräinen syyskokous järjestetään keskiviikkona 28. lokakuuta kello 17.30 Hotelli Kämpin Akseli Gallen-Kallela -kabinetissa. Asialistalla ovat muun muassa johtokunnan valinta sekä Taloustoimittajainsäätiön hallituksen jäsenten valinta. Kokous kestää arviolta noin kello 17.30-19. Tämän jälkeen tarjoillaan buffetillallinen, jonka aikana puhujavieras Erkki Virtanen kertoo kokemuksistaan virkamiehenä.

Ennen tilaisuutta on kahvi-, tee- ja cocktailpalatarjoilu. Kokouksen jälkeen on tarjolla kolmen ruokalajin buffetillallinen ruokajuomineen: poronfilettä ja puolukkaa, paistettua siikaa ja jälkiruuaksi suklaata ja minttua. 

Ilmoittautumiset sähköpostilla taloustoimittajat@gmail.com-osoitteeseen viimeistään keskiviikkona 21. lokakuuta kello 15 mennessä. Ilmoittautumiseen oma nimi, media ja mahdolliset ruokavaliotoiveet.

Varsinainen kutsu ja esityslista viestin liitteenä.

 

3. Tunnusluvut tutuksi -koulutus Sammossa 18.11. – paikalla Kari Stadigh

4. Koulutuspäivä Suomen Pankissa 24.11.

5. Suomen Pankin ja Taloustoimittajien perinteinen tapaaminen torstaina 10.12.2015 klo 18.00

Jaa sivu: